TOP

ΑΝΑΣΑ

ΛΕΥΚΟ ΤΣΑΙ

 

 

 

Περιγραφή Η πρώτη ύλη για την παραγωγή της κινεζικής ποικιλίας τσαγιού Bai Hao Yin Zhen είναι μπουμπούκια τσαγιού καλυμμένα με άσπρα μαλλιά. Περιέχουν μεγάλη ποσότητα εκχυλιστικών και πολυφαινολών που είναι εξαιρετικά ευεργετικά για την υγεία. 

Το τσάι που παρασκευάζεται από τέτοιες πρώτες ύλες καλής ποιότητας έχει φρέσκια γεύση, καθαρό λεπτό άρωμα και η έγχυση του είναι εξαιρετικά πλούσια. 

Δομή: Κινέζικο λευκό τσάι Γεύση και άρωμα Η γεύση της έγχυσης είναι ελαφριά, λεπτή, γλυκιά με νότες λουλουδιών. Το χρώμα είναι ανοιχτό κίτρινο, σχεδόν διαφανές. 

 

Ευεργετικά χαρακτηριστικά Το τσάι βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ομαλοποιεί το μεταβολισμό, μειώνει τον κίνδυνο κακοήθων όγκων και καρδιαγγειακών παθήσεων, ανακουφίζει από το άγχος, εναρμονίζει και βελτιώνει τη διάθεση και ομαλοποιεί την πέψη. 

Από την ιστορία Το ποτό αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον Κινέζο αυτοκράτορα τον 12ο αιώνα. Μόνο στα τέλη του 18ου αιώνα άρχισαν να εξάγονται "Ασημένιες Βελόνες" σε άλλες πολιτείες, ενώ πριν από αυτό η εξαγωγή τσαγιού τιμωρήθηκε με θάνατο. 

 

 

Πώς το ετοιμάζω Για την παρασκευή τσαγιού, χρησιμοποιήστε ένα πορσελάνη gaiwan, ένα πορώδες πήλινο τσαγιέρα ή γυάλινα σκεύη. Αναλογίες τσαγιού σε νερό: 4-5 γραμμάρια ανά 150 ml, γεμίστε με νερό όχι περισσότερο από 75 ° C. Το λευκό τσάι μπορεί να διατηρήσει το υπέροχο άρωμά του και να δοκιμάσει έως και 4 ή περισσότερες μπύρες. 

 Συνθήκες αποθήκευσης Φυλάσσεται σε καθαρό, αεριζόμενο δωμάτιο χωρίς ξένες οσμές με σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 70%